Thailand 2009

Thailand (2009)

Dit keer reisde ik samen mijn vrouw Els en regisseur Monique af naar Thailand, naar de stad Bangkok. Wat een mega stad met 14 miljoen inwoners! We werden gastvrij ontvangen door de organisatie van THANYATHIP, een christelijke organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van kinderwerk binnen de kerk van Thailand.

Sandy was de gastvrouw en zij ontving ons hartelijk in een hotel met zwembad. Dat zwembad was heel welkom, want wat was het warm en nat. En niet alleen het zwembad.. we zaten ook nog eens in het regenseizoen! Af en toe zaten we tot onze knieeën in het water. Gelukkig scheen tussen de regenbuien door ook volop de zon!

Samen met Monique heb ik een workshop gegeven van vijf dagen voor ruim tachtig deelnemers; ze kwamen uit alle delen van Thailand en waren erg gemotiveerd. Ze waren jong en lekker creatief. We werkten met drie thema’s; groeien, delen en vergeven. De deelnemers maakte van restmateriaal leuke poppen en gaven uiteindelijk een leuke poppenshow met  muziek, dans en natuurlijk poppenspel.

Al met al hebben we een heerlijke tijd gehad! We waren onder de indruk van de gastvrijheid, de vriendelijkheid en schoonheid van het land.