Schaap 507

Thema: Feest! | Duur: 50 minuten

tijdelijk niet te boeken!

Een feestelijke voorstelling voor kinderen , ook geschikt als familievoorstelling

Het verhaal
Schaap 507 begint en eindigt met een feestje! De stal bestaat 5 jaar en dat wil  de herder vieren. Alle schapen zijn druk met de voorbereidingen van het feest. Dan komt schaap 507 langs, hij komt van elders en heeft een oormerk en geen naam. Schaap 507 doet heel stoer; hij vertelt dat hij een boomhut heeft, dat hij wedstrijden wint en dat hij heel veel vrienden heeft. Maar is dat allemaal wel waar? Als hij wordt uitgenodigd voor het feest verzint Schaap 507 een bijzondere act: koorddansen. Maar dat gaat mis en hij valt in de put. Gelukkig zoekt de herder hem op, haalt hem uit de narigheid, geeft hem een plekje in de stal én een prachtige naam. Nu kan het feest pas écht beginnen!

Praktische informatie
Afmeting theater: l x b x h; 4m x 5 m x 2.70m.
Bij een publiek groter dan 80 personen graag podium.
Opbouwtijd beslaat anderhalf uur.
Licht en geluid wordt meegenomen.
Kinderen graag op een bankje of stoeltje.
Verduistering van de ruimte is gewenst.
Minimumleeftijd 4 jaar.

Enkele reacties n.a.v Schaap gezocht:

“Wat een superleuke voorstelling heb je neer gezet in de dienst iedereen heeft ervan genoten zowel jong als oud. We gaan het vast nog een keer doen in een kinder/gezinsdienst”

“Het was een geweldige dag! En dat mede door jouw optreden.
Ik vond het opnieuw geweldig hoe je die herder neerzet en het onderlinge schaap-gebeuren. Wat geweldig hoe je vooraf sfeer maakt en de boel los maakt met dat schapenlied, de accordeon en de pololonaise. Ik heb zo enorm veel plezier gehad. Het was super!”
Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier.