Muizenissen

Thema: Lekker spannend! | Duur: 40 minuten

Alleen nog te boeken voor 2022 en 2023!

Een spannende voorstelling voor kinderen van 4-8 jaar. Bij deze voorstelling wordt André begeleidt door Els die live draaiorgelmuziek verzorgt.

Het verhaal
Muizenissen zijn piepkleine probleempjes. André heeft een probleem: zijn maag rammelt van de lekkere trek. Piep-piep! “Oh nee, er zitten muizen op zolder!” André verkleed zich snel als een kat en gaat de zolder op. Het begin van een spannend kat en muis spel. De muizen Eduart, Josephien en moedermuis komen in het nauw, maar het loopt gelukkig net goed af. Aan het einde van het verhaal zijn alle piepkleine probleempjes opgelost, nou ja…..bijna..

Praktische informatie
Voorstelling wordt uitgevoerd door twee spelers.
Publiek ongeveer 70-80 personen.
Speelvlak: l x b x h; 5m x 3m x 2,80 m.
Graag 3m afstand tussen speelvlak en publiek
Opbouwtijd beslaat anderhalf uur.
Licht en geluid wordt meegenomen.
Kinderen graag op een bankje of stoeltje.
Minimumleeftijd 4 jaar.
Bij mooi weer kan de voorstelling buiten worden gespeeld, maar bij regenachtig of stormachtig weer is een uitwijkmogelijkheid naar binnen noodzakelijk.

Enkele reacties:
“Wij hebben vandaag met de kinderen van groep 3 en 4 ontzettend genoten van de voorstelling Muizenissen. Een heel leuk en spannend verhaal en erg geschikt voor deze leeftijd.”

“Fantastisch gespeeld en heel leuk om met de kinderen naar te kijken.”

“André, je hebt bij ons gespeeld op het afslagfestival en we kregen allemaal enthousiaste reacties! Bedankt en tot een volgende keer.”

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier.